01.JPG 04.JPG 02.JPG 03.jpg

02.JPG

Voor de inwoners van Beekbergen en Lieren

Uw Contactpersoon

De vereniging dorpsraad Beekbergen en Lieren heeft onder andere in haar statuten staan, dat zij er is voor de behartiging van de belangen van de inwoners van onze dorpen. Dit vereist dat, willen wij als Dorpsraad daar echt inhoud aan geven, we input moeten krijgen vanuit de bewoners en van belangengroepen (sportverenigingen, kerken, scholen, enz.).

U komt ongetwijfeld in het dorp wel eens iets tegen waarvan U denkt "daar zou eigenlijk eens aandacht aan moeten worden besteed of daar zou een aanpassing in de infrastructuur op zijn plaats zijn" waarmee een verbetering van het woon- en leefklimaat kan worden bereikt.

Maar ja, het komt er vaak niet van om dat bij de dorpsraad kenbaar te maken en wie moet ik dan hebben?

Dat is de reden dat het bestuur van de Dorpsraad Pieter de Mos (tevens secretaris van de Dorpsraad) heeft aangewezen als contactpersoon.

U kunt hem telefonisch bereiken op 5061749 of mobiel 0622982438 en per e-mail via p.demos@dorpsraadbeekbergen.nl
En als U hem in het dorp tegenkomt kunt U hem natuurlijk ook aanspreken.

Pieter zal (veel) van de door U aan hem voorgelegde onderwerpen niet (direct) zelf kunnen afhandelen, maar hij kan er wel voor zorgen dat het verantwoordelijk bestuurslid met de opmerking aan de slag gaat. Dat er controle is op de voortgang en dat er U wordt geïnformeerd over wat er met uw vraag of opmerking is gedaan.

Wij nodigen U uit om, waar volgens U verbeteringen of aanpassingen (in de meest brede zin van het woord) gewenst of noodzakelijk zijn voor een goed woon- en leefklimaat, contact met Pieter op te nemen.

tpl-buddy-009/wat-doen-wij.png

Wat doet de dorpsraad?

Lees hier over hoe de Dorpsraad werkt en hoe wij het beleid van de gemeente vorming kunnen geven.
tpl-buddy-009/word-lid.png

Wordt nu ook lid!

Uw belang is ons belang. Ondersteun al onze activiteiten met uw lidmaatschap.
tpl-buddy-009/nieuwsbrief.png

Nieuwsbrief gemist?

Lees hier alle nieuwsbrieven nog een rustig na.

Opmerkingen of vragen?

Visual CaptchaVul de karakters uit het plaatje in

Dorpsraad Beekbergen
Dorpstraat 30